Muziekles

van MuziekSpeciaal

Muziekinstrumenten

 

Voor kinderen uit het Speciale Onderwijs en jong volwassenen uit het Voortgezet Speciaal Onderwijs biedt MuziekSpeciaal muzieklessen op maat.

Vaak stagneren muzieklessen binnen het reguliere muziekonderwijs doordat het kind speciale begeleiding en ondersteuning nodig heeft. Het lezen van het notenbeeld kan als moeilijk ervaren worden als de aandacht-en concentratie lager ligt dan het gemiddelde.

Binnen de muzieklessen zoeken we naar een manier die het enthousiasme raakt, en zodoende aansluit op zelfstandig of gezamenlijk musiceren. Dit kan zijn doordat het kind op gehoor leert spelen, al improviserend speelt en daarmee in een muzikale beleving komt, of het notenbeeld kan aangeleerd worden met kleurondersteuning zodat het kind zelfstandig leert musiceren.

De lessen worden met veel professionele aandacht aangeboden zodat het kind /jongvolwassene in een optimaal leerproces kan musiceren. Plezier in het musiceren staat voorop!


Het is mogelijk lessen te volgen in de volgende instrumenten


• Piano
• Keyboard
• Gitaar
• Zang
• Sololier
• Blokfluit
• Djembe

 

 

  [ Wij willen jou heel erg bedanken voor al je inzet, hulp en begeleiding mbt onze zoon. Hij komt al bijna twee jaar bij jou voor pianoles en nog steeds met zoveel plezier. Hij is heel erg vooruit gegaan met het leren spelen en heeft zelfs een voorstelling gegeven!! ]
  Alphan Özalp

  [ Dank voor je enthousiasme. J. geniet van je lessen en gaat regelmatig zingen op zijn kamertje. ] 
  Anoniem

  [ ’t Was best wel een drempel die ik over moest om mijn dochter aan te melden. Ik was bang dat het te moeilijk zou zijn voor mijn kind, maar Marie-Anne blijkt meer muziek uit onze dochter te halen dan dat we hebben durven hopen. ] 
  Moeder A.